Genieten in je tuin!

Vuurtafels

Huistafels | Vuurtafels

Creëer directe een andere sfeer!

EEN WARME VUURTAFEL VOOR IN JE TUIN OF OVERKAPPING

Een tuin hebben is in de warme maanden ideaal. Je kan de hele dag heerlijk in de zon liggen en een zwembadje opzetten. Toch kan het s ’avonds best koud worden en soms is het in de lentemaanden ook niet warm genoeg om buiten te zitten. Dan komt een Vuurtafel goed van pas. Vuurtafels zijn namelijk ideaal als het een beetje fris is in de avond. En Vuurtafel is een tafel met een inbouwbrander in het midden. De Vuurtafels zijn meestal van stevig materiaal zoals aluminium, hout of steen. In de tafel zit een brander ingebouwd. In het gat van de inbouwbrander kun je kolen of stenen leggen. Als je de brander aansteekt creëer je een behaaglijk vuurtje in het midden van de tafel, een soort kampvuur. Het is geen groot of hoog vuur, maar een laag vuurtje. Precies genoeg om je lekker warm te houden op de frissere avonden. Zo kun je langer genieten van de zomer avonden in de tuin. 

KOOP EEN VUURTAFEL ALS JE GRAAG LANG BUITEN BLIJFT ZITTEN

Een Vuurtafel is dus ideaal voor het warm houden van jezelf en je visite tijdens de frissere avonden. Het is gezellig om in de zomer avond buiten te blijven zitten. Het blijft dan langer licht en je wil dan zo lang mogelijk daarvan genieten. Ook als je een overkapping hebt of een terrasje, dan kun je hier een Vuurtafel neerzetten. Dan zit je beschut en lekker warm. Vind je het ook leuk om buiten te zitten tijdens de herfst en winter? Dat kan natuurlijk ook, dan zet je de Vuurtafel simpelweg op een hogere stand en kun je nog langer genieten van de warmte en de buitenlucht. Je kunt er dan bijvoorbeeld marshmallows op de Vuurtafel roosteren. 

Huistafels | Vuurtafels .2

WAAR KOOP JE VUURTAFELS?

Vuurtafels zijn een redelijk nieuwe uitvinding, maar nu al erg populair. Op Huistafels.nl vind je een groot assortiment aan Vuurtafels. Bedenk hoeveel ruimte je hebt in de tuin, en welk materiaal mooi zou staan. Met online bestellen kun je snel genieten van een fijne Vuurtafel in de tuin.

Genieten in je tuin!

Vuurtafels

Huistafels | Vuurtafels .3
Scroll naar top