Genieten in je huis!

Voel jezelf thuis aan de huistafel

Een Huistafel maakt je huis helemaal af en is echt de finishing touch in een kamer. Huistafels zijn de plekken in je huis waar je de meeste tijd spendeert. Hier eet je, ontvang je visite en zet je je glas drinken neer als je televisie aan het kijken bent. Aan de tafels zit je dus het meeste en voor een fijn thuisgevoel is een goede tafel heel belangrijk. Er zijn veel verschillende tafels: elk voor hun eigen doel en in hun eigen ruimte. Hieronder zetten we er paar onder elkaar. 

Huistafels | Blog Voel Jezelf Thuis Aan De Huistafel .2

Verschillende soorten huistafels

Voor verschillende ruimtes zijn verschillende tafels. Aan deze tafels zitten veel herinneringen vast. Er zijn drie veel voorkomende Huistafels:

  • Eettafel: Dit is een tafel die meestal in de eetkamer staat. Hier begin je je dag met ontbijt en een goede kop koffie. Hier eet je je maaltijden en klets je bij met je familie tijdens het avondeten. Hier kan je ook zitten met visite. Het is dus een plek vol met herinneringen.

  • Salontafel: een salontafel staat meestal in de woonkamer tussen twee banken in of tussen de bank en de televisie in. Hier zet je glazen of borden op. Meestal zit je hieraan moet visite of tijdens een filmavond. Het is een lage tafel. Vaak zit je hieraan tijdens leuke momenten en ook hier zitten dus leuke herinneringen aan vast.
  • Bijzettafel: een bijzettafel is flexibel inzetbaar. Je kan een bijzettafel vrijwel overal neerzetten: In de slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer. Hier plaats je dan kleine dingen op zoals planten, een boek, verzorgingsproducten of kaarsen. Dit maakt de ruimte direct een stuk gezelliger.

Een huistafel maakt je huis gezelliger

Zoals je kunt lezen hebben Huistafels dus veel voordelen. Je beleeft er vaak leuke momenten aan en het voegt echt iets toe aan de ruimte. Hierdoor wordt het gezelliger en heb je dat echte eigen-huis gevoel. Wij hebben een ruim assortiment aan leuke Huistafels (onder andere eettafels, salontafels en bijzettafels) dus neem gerust een kijkje in onze webshop!

Huistafels | Blog Voel Jezelf Thuis Aan De Huistafel
Scroll naar top