Genieten in je huis!

Tuintafels Groningen

Tuintafels in Groningen zijn ontzettend populair. Dat komt vast en zeker doordat Groningen zo een prachtige groene en weidse provincie is. Gelukkig ben je als Groninger hier op het goede adres voor een trendy en kwalitatieve tuintafel. Het assortiment is zeer uitgebreid. We hebben bijvoorbeeld houten tuintafels, lounge tafels, metalen tuintafels en vuurtafels. Ook is er een grote variatie aan formaten. Dus of je nu een grote tuin hebt, een bescheiden balkon of een ruime patio. Hier zul je zeker slagen voor tuintafels in Groningen. 

We raden aan om je tuin of terras van te voren goed op te meten. Het zou immers zonde zijn als je mooie tafel geleverd wordt, en het blijkt dat de tuintafel niet past. Denk daarbij ook aan dat de stoelen genoeg ruimte nodig hebben. En dat het soms handig is om achter iemand langs te kunnen lopen. Denk ook goed na over de stijl van je tuin en hoe alles bij elkaar past. Als je inspiratie nodig hebt, kijk dan even bij onze top 10 trendy tuintafels. 

De beste tuintafel kiezen

Het is niet makkelijk om een tuintafel te kiezen. De tuintafel moet natuurlijk mooi zijn, maar de tafel moet ook lang mee gaan. En het liefst wil je geen onderhoud plegen. De tuintafel moet dus  van goede kwaliteit hout of metaal zijn. De kwaliteit zit wel goed bij onze tuintafels. Wat mooi is, dat hangt natuurlijk af van jouw smaak en hoe je jouw tuin hebt ingericht. Let in ieder geval op de volgende zaken bij het kiezen van tuintafels:

  • Hoeveel mensen zitten er om jouw tafel? Als je een grote familie hebt, of lekker vaak visite, kies dan een extra lange tuintafel met een banken. Of koop twee tuintafels, dan kun je de kids bijvoorbeeld een eigen tafel geven. 

 

  • Welk materiaal vind je mooi? Veel mensen houden van houten tuintafels omdat dat past bij al het mooie groen in de tuin. Maar metalen of kunststoffen tuintafels zijn ook erg populair, vooral voor een luxe lounge terras. 

Materialen van tuintafels Groningen

Tuintafels worden van veel verschillende materialen vervaardigd. Iedereen kent de houten tuintafel natuurlijk. Die geeft zo een heerlijke authentiek sfeer in jouw tuin of op het terras. Je kunt kiezen voor een rustieke look, of een strakke afwerking. Het is maar net wat jij gezellig vindt. Maar wil je liever wat anders, dan zijn er nog veel meer opties voor tuintafels Groningen.

Een stuk moderner zijn de metalen en kunststof tuintafels. Ze worden in een grote variatie van kleuren gemaakt. Veel mensen kiezen toch voor een zwarte of witte tuintafel. Maar een felle kleur kan van jouw tuintafel een echte  eyecatcher maken. Daarmee maak je een onvergetelijke indruk achter op jouw vrienden en familie.

Grote variatie tuintafels Groningen

Alle tuinen zijn anders. Daarom proberen we ons assortiment tuintafels zo uitgebreid mogelijk te maken. We hebben niet alleen rechthoekige, ovale en ronde tuintafels, maar ook een aantal aparte vormen die je zeker weten zullen verrassen. We raden je aan om alle opties goed te bestuderen alvorens een keuze te maken. En kom ook vooral wat vaker kijken, want het assortiment vernieuwt constant. Wist je trouwens dat we ook vuurtafels verkopen? Een vuurtafel is een perfecte aanvulling op een tuintafel. Heerlijk warm en knus tot in de late uurtjes bij het vuur zitten. Dat wil toch iedereen? Als je toch aan het rondkijken bent voor tuintafels in Groningen, check dan gelijk ook even de prachtig stoere vuurtafels om jouw tuin inrichting helemaal compleet te maken. 

Scroll naar top