Genieten in je tuin!

Tuin eettafels

Huistafels | Tuin Eettafels

Creëer direct een andere sfeer!

TUINTAFELS MAKEN JE TUIN GEZELLIGER

Ooit eraan gedacht om een Tuintafel of Picknicktafel te kopen? Dit is een leuke manier om je tuin op te fleuren en zo heb je nog extra zitplek ook. Aan een Tuintafel of Picknicktafel kun je lekker in de zon je lunch opeten of samen met visite gaan zitten als het lekker weer is. Als je net bent verhuisd of je hebt een nieuwe tuinaanleg laten doen door een hovenier, dan is het een leuk idee om in je tuin een leuke zitplek te creëren door een Tuin- of Picknicktafel toe te voegen. 

RUIME KEUZE AAN TUIN- EN PICKNICKTAFELS

Tuintafels zijn erg populair en daarom zijn er ook erg veel te vinden als je op zoek bent naar een tafel voor in je tuin. Omdat de tafel in de tuin staat, is het materiaal vaak iets sterker en bespoten met een laagje zodat de tafel ook beschermd wordt tegen slecht weer. Tuintafels zijn in veel materialen te vinden, zoals hout, steen of metaal. Picknicktafels daarentegen, zijn vaak gemaakt van hout voor het echte picknickgevoel. Je kunt gaan voor een luxe tafel of een simpele houten versie. Meestal zijn de Tuintafels en Picknicktafels gemaakt van een aardse kleur, zoals bruin, groen, grijs of zwart, zodat ze mooi staan in de tuin.

Huistafels | Tuin Eettafels .2

Bedenk wat je graag wil hebben

Er is veel keuze uit Tuintafels en Picknicktafels. Bedenk wat voor iets je graag wil hebben voordat je gaat zoeken zodat je makkelijker een keuze kan maken. Als je voor een simpele zithoek wil gaan, dan is een Picknicktafel leuker. Deze heeft een simpele look en is vaak van hout gemaakt. Voor een luxere variant kun je beter kijken naar luxe Tuintafels. Deze zijn vaak van sterker materiaal, iets groter en zien er luxe uit. Bedenk ook goed wat je budget is. De prijzen variëren erg veel en met een budget weet je precies wat je kan en wil uitgeven.

Genieten in je tuin!

Tuin Eettafels

Huistafels | Tuin Eettafels .3
Scroll naar top