Genieten in je huis!

Tafel decoraties

Huistafels | Tafel Decoratie .2

Creëer direct een andere sfeer!

Tafel decoratief

Een tafel kun je echt leuk opfleuren met tafeldecoratie. Op Huistafel.nl staan allerlei tips and tricks voor leuke Tafeldecoratie, die ook te vinden is in onze webshop. Dit verdelen wij onder in een paar categorieën. Deze decoratie is leuk om op je tafel te leggen als er visite is of als je tussen maaltijden door de tafel op wil fleuren. Het kan ook leuk zijn voor die kleine momentjes voor jezelf of met je partner. 

SERVIES EN SERVET

De eerste categorie is ‘Servies en Servet’. Dit is voornamelijk belangrijk voor je eettafel of een andere tafel waar je aan eet. Als je gaat eten is het leuk om dat leuke servies eruit te halen en bij visite kun je servetten neerleggen voor een luxe look. Het maakt je eettafel net iets netter en luxer. Tijdens kerst of met visite is het leuk om je tafel aan te kleden hiermee. Wij hebben een ruime keuze aan luxe servies en servetten om je tafel te decoreren.

Huistafels | Tafel Decoratie .2

KAAS EN KAARS

De volgende categorie is ‘Kaas en kaars’. Dit is voor een momentje met jezelf, je partner of om na het eten na te borrelen met de visite. We hebben verschillende leuke kaasplankjes en kaasmesjes. Je kunt kaas neerleggen om lekker te snacken tijdens het borrelen of als een toetje na het eten. Je kunt er een gezellig avondje van maken door een kaars eraan toe te voegen. Kaarsen zijn altijd gezellig door hun gloed en passen op elke tafel.

diner for two

Heerlijk romantisch avondje met je geliefde. Om de avond nog meer sfeer te geven is er leuke Tafeldecoratie. In een ommezwaai creëer je een intiem moment met je partner en maak je er een onvergeterlijke avond van. Het is handig om alvast iets in huis te hebben daarvoor. Misschien krijg je plotseling een “goed nieuws” bericht, die je graag dezelfde avond nog op een speciale manier wilt vieren met je partner. 

Huistafels | Tafel Decoratie .3

Feest in je tuin

Yes! Een tuinfeest! Heerlijk tot laat in de avond gezellig met vrienden na tafelen en borrelen terwijl de kinderen zich prima vermaken en om je heen dwarrelen. Om het feest echt onvergetelijk te maken kun je mooie tuin decoraties kopen voor een tuinfeest. Decoraties maken van een gewoon feest een onvergetelijk feest. Zeker als je aan een trouwfeest of verjaardag feest in de tuin denkt.

Taart en Slingers

Een verjaardag feest van je dochter die 16 jaar wordt? Een prinsessenfeest? Of een echt piratenfeest? Dat vraagt om specifieke thema aankleding door het hele huis en op de keuken tafel. Handig, een pakket waar alles al in zit, of een pakket die je zelf kunt samenstellen. Op Huistafel.nl vind je een groot scala aan thema decoratie en versieringen voor elk soort feest en voor alle leeftijden. Hiermee tover je het hele huis in een handomdraai in een prinsessen feest waar alle kinderen nog lang over zullen napraten.

Huistafels | Tafel Decoratie .4

THEE AAN DE TAFEL

Als we het hebben over geluk momentjes , wat denk je dan van een High Tea. Op een doordeweekse dag met een vriend of vriendin. Gewoon omdat je daar dan zin in hebt.  Maar ook soms voor jezelf. Na je werk een warm kopje thee voor jezelf inschenken, koekje erbij en een heerlijk boek. Weggezakt in heerlijke kussens en plaids. Dat is echt een manier om lekker tot rust te komen na een drukke werkdag, voor je weer doorgaat met het plannen van de avond. Om dit thee momentje echt gezellig te maken, hebben wij verschillende leuke decoraties om ervoor te zorgen dat je thee-moment nog meer een geniet-moment wordt.

MET DE PAN OP TAFEL

Het leukste tijdens het avondeten is wanneer alle pannen op tafel worden gezet en wanneer je zelf kunt bepalen wat en hoeveel je wilt gaan eten.  Lekker avondje tapas met vrienden of gewoon de kinderen zelf hun bord op laten scheppen. Hier hebben wij ook leuke decoratie voor. Omdat pannen op de tafel kan zorgen voor knoeien en kringen door de warme, hebben we hier leuke decoratie voor. Denk bijvoorbeeld aan leuke onderzetters en tafelkleden

Voor al deze leuke Tafeldecoratie kun je een kijkje nemen in onze webshop!

Genieten in huis!

Tafel decoraties

Huistafels | Tafel Decoratie .5
Scroll naar top