Genieten in je huis!

Salontafels

Huistafels | Salontafels

Creëer direct een andere sfeer!

ELKE WOONKAMER HEEFT EEN MOOIE SALONTAFEL NODIG

De titel zegt alles al: in welke woonkamer hoort een mooie Salontafel. De tafel, die natuurlijk vroeger in de salon was te vinden, wordt vaak in de woonkamer geplaatst. Hier staat die tafel dan meestal tussen de bank en televisie, of tussen twee banken in. Hier kunnen dan bordjes, glazen of bakjes op neer worden gezet. De woonkamer is de plek waar je meestal met visite gaat zitten, dus een mooie Salontafel hebben is altijd handig. Hier kunnen mensen dan hun glas of bord neerzetten of je kunt er lekkere snacks uitstallen als je een filmavondje houdt. De gezelligste avonden heb je vaak aan de Salontafel. 

EEN RUIME KEUZE UIT VEEL VERSCHILLENDE SALONTAFELS

Zoals je je misschien kunt voorstellen, zijn er heel veel verschillende Salontafels te vinden: ronde tafels, vierkante tafels, langwerpige tafels. Deze tafels kunnen dan van verschillend materiaal zijn zoals hout, metaal, glas of zelfs plastic. De tafels zijn beschikbaar in alle kleuren van de regenboog. Vaak zijn de tafels wel laag en staan ze op vier poten. Dit omdat het zo mooi geplaatst kan worden tussen banken in en zo niet in de weg staat als mensen met elkaar willen praten.

Huistafels | Salontafels .2

Een paar tips voor hulp bij je keuze

Door de ruime keuze kan het lastig zijn om een mooie en passende tafel te kiezen. Hiervoor willen wij je een paar tips geven. Kijk bijvoorbeeld goed hoeveel ruimte je hebt voor de tafel en meet dit eventueel op. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ook is het natuurlijk leuk als de tafel aansluit op de stijl en inrichting van je huis. Als je bijvoorbeeld veel ronde of juist vierkante vormen in je huis hebt, dan is het leuk om in dezelfde vorm een Salontafel te kopen. Het kleurenpalet van je huis is ook belangrijk. Heb je vooral zachte kleuren in huis? Ga dan bijvoorbeeld voor een houten tafeltje. Heb je donkere kleuren in je huis? Dan kun je gaan voor een mooie zwarte of glazen meubel

BEKIJK ONS ASSORTIMENT VOOR LEUKE SALONTAFELS 

Voor een leuk assortiment aan Salontafels kun je een kijkje nemen in onze webshop. Hier staan veel leuke en trendy opties tussen. We weten zeker dat we voor iedereen iets passends hebben!

Genieten in je huis!

Salontafels

Huistafels | Salontafels .3
Scroll naar top