Genieten in je tuin!

Picknick tafels

Huistafels | Picknicktafels

Creëer direct een andere sfeer!

PICKNICKTAFELS MET RUGLEUNING

Vind jij het ook zo heerlijk om zoveel mogelijk buiten te leven als het weer het een beetje toe laat? Heerlijk een frisse neus halen of genieten van de bloeiende bomen en planten in de lente. Met name wanneer de zomer nadert is het dan ook heerlijk om in de tuin te kunnen genieten van het vrolijke buitenleven. Dan moet je natuurlijk wel de juiste tuinmeubelen in de tuin hebben staan om ook daadwerkelijk te kunnen ontspannen. Een loungeset kan behoorlijk prijzig worden. In sommige gevallen kan het dus aantrekkelijker zijn om een meubel zoals een Picknicktafel aan te schaffen.

COMFORTABEL ZITTEN MET EEN LEUNING

Helaas kunnen niet alle tuinmeubelen voorzien in het benodigde comfort. Met name Picknicktafels kunnen best oncomfortabel zitten al helemaal als je er voor een langere periode wilt zitten. Er zijn gelukkig verschillende oplossingen om zitten aan een Picknicktafel comfortabeler te maken. Zo kun je er zachte kussens op neerleggen of zelfs vast laten maken. Maar nog beter is de mogelijkheid om een Picknicktafel met rugleuning aan te schaffen. Op deze manier voorkom je vervelende pijn in je rug en kan je zo lang mogelijk genieten van een comfortabele Picknicktafel in jouw eigen tuin.

Huistafels | Picknicktafels .2

PICKNICKTAFELS MET RUGLEUNING EN STOELEN

Als je het nog comfortabeler wilt maken dan is het ideaal om te kiezen voor een Picknicktafel waar niet alleen een rugleuning aan zit maar ook nog eens stoeltjes. Zo heeft iedereen altijd genoeg ruimte en voorkom je dat je opgepropt op een te klein stukje van de houten bank zit. Op deze stoeltjes is het overigens ook gemakkelijk om passende kussentjes te vinden zodat je nog zachter zit en met je rug tegen een zacht gedeelte aan kan leunen. Kijk maar uit, want straks wil je nooit meer van die heerlijke Picknicktafel afkomen.

Genieten in je tuin!

Picknicktafels

Huistafels | Picknicktafels .3
Scroll naar top