Genieten in je huis!

kussens en plaids

Huistafels | Kussens En Plaids

Creëer direct een andere sfeer!

de perfecte plaid voor de picknick in de tuin

Plaids gebruik je voor veel verschillende doeleinden. Maar je wilt wel graag dat je plaid perfect is voor de gebeurtenis. Voor een gezellig picknick middagje in de tuin is een plaid handig met een waterafstotende onderlaag die je daarna zo in de wasmachine kunt stoppen…….Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor de zwoele avonden in de tuin

Nog even genieten in de tuin van die mooie ondergaande zon, ook al wordt het wel een beetje koud. Hoe heerlijk is het om nog even een dun plaidje om je heen te slaan en gewoon te kunnen blijven genieten. Dan blijf je gewoon zitten om straks achterover hangend naar de sterren te kijken. …… Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Huistafels | Kussens En Plaids .2

warm in de winter

Soms kan het in de winter in huis nog best wel frisjes zijn. Dan is het echt lekker genieten op de bank met een plaid met fleece, zachte teddy of dubbele voering. Deze plaid zijn er ook extra groot om er met z’n tweeën lekker in weg te kruipen. TV aan, kaarsje en borreltje erbij….niets meer aan doen….. gewoon lekker zitten samen….en genieten…….Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bij de open haard

In de tuin bij de vuurtafel nog even gezellig na borrelen met een vriend of vriendin. Heb je dan 2 dunne plaids en gezellige kussentjes bij de hand om lekker om jullie heen te slaan en te leggen? Dan kunnen jullie  nog langer samen van de avond genieten…..Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Huistafels | Kussens En Plaids .3

romantisch in kaarslicht

Bij een romantische sfeer hoort een romantisch plaid en kussentjes. En het liefst in een warme tint die goed bij interieur past, en die de sfeer nog intiemer maakt…….. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Perfecte sfeertinten

Ben je toe aan een nieuwe sfeer in huis? Dat kan al heel snel met een nieuwe kleur aan de muur en een paar neiuwe sfeer kussens en plaids op de bank. Het is zo leuk om de perfecte kleuren bij elkaar te vinden… zie ook onze Pinterest pagina voor meer sfeer ideeën…….. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Plaids en kussens van bekende merken

Wanneer je zeker wilt weten dat je kussens en plaids perfect bij elkaar passen qua materiaal, uitstraling, vorm en design kun je altijd kiezen voor sierkussens  en sierplaid in een set of apart van een bekend merk. Ook daar is de keuze groot, en hebben we een groot assortiment voor je geselecteerd…. veel plezier met het verder  inrichten van je huis! …Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Genieten in je huis!

Kussens en plaids

Huistafels | Kussens En Plaids .4
Scroll naar top