Genieten in je huis!

De top 10 trendy tuintafels

Wij willen dat iedereen een mooie tuin heeft, dus stellen we speciaal voor jullie ieder seizoen de Top 10 Trendy Tuintafels samen. Wij houden de beste Woonmagazines goed bij en luisteren naar alle trend tips op radio en televisie. Zo weten wij precies wat de Top 10 Trendy Tuintafels van dit moment zijn. En die delen we graag met iedereen. Check onze lijst met Trendy Tuintafels dus voordat je een nieuwe tuintafel aanschaft.

Huistafels | Blog De Top 10 Trendy Tuintafels

Highlights van de top 10 trendy tuintafels

Houten tuintafels zijn tijdloos en staan altijd in de top 10 trendy tuintafels. Op dit moment zie je in veel trendy design tuinen prachtige ronde houten tafels. Een houten tuintafel kan robuust zijn en een authentieke uitstraling geven aan jouw tuininrichting. Maar een houten tuintafel kan ook juist heel modern zijn uitgevoerd en uitstekend passen in een luxe tuininrichting met een gezellige lounge sfeer. Houten tuintafels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, van twee tot tien personen. 

Tuintafels combineren met vuurtafels

Een andere trend die we steeds vaker zien in de tuin- en design magazines zijn de vuurtafels. Dat is een tafel met een echt vuurtje in het midden. Er bestaan vuurtafels van bijvoorbeeld hout of metaal. Een strakke houten tuintafel combineert uitermate goed met een metalen vuurtafel met roest effect. Een andere tafel uit de top 10 trendy tuintafels, de rustieke houten tuintafel, combineert juist weer goed met een moderne zwart of wit metalen vuurtafel.  

Huistafels | Blog De Top 10 Trendy Tuintafels .2

Check de top 10 trendy tuintafels regelmatig

Niks is zo vluchtig als trends. Kom dus regelmatig terug op onze site om te zien welke tafels er in de Top 10 Trendy Tuintafels staan. Dan weet je zeker dat je een tuintafel koopt die past bij de stijl van dat moment. En die jouw tuin compleet maakt. In onze top 10 staat zeker weten een prachtige Trendy Tuintafel die past in jouw tuin. 

Huistafels | Blog De Top 10 Trendy Tuintafels .3
Scroll naar top