Genieten in je huis!

De top 10 trendy tuintafels

Wat is de top 10 trendy tuintafels? Je ontdekt het op deze plek.

Huistafels | Blogs De top 10 trendy tuintafels .6

1 Betonlook diningtafel

Een betonlook diningtafel is het soort tuintafel dat extra stevig en robuust is, gemaakt van hout en kunststof, maar lijkend op beton. Veel plezier is gegarandeerd.

2 Dining tuintafel aluminium frame

Wanneer je voor iets meer stijl wilt kiezen, dan kies je voor de dining tuintafel met een mooi aluminium onderstel. Vooral modellen met keramisch blad zijn populair.

Huistafels | Blogs De top 10 trendy tuintafels .5

3 Duurzame tuintafel

Ook duurzaamheid vindt zijn weg in de tuin. Voor een tuintafel betekent dit dat met hardhout wordt gewerkt. Lange levensduur en simpel onderhoud gegarandeerd.

4 Polywood tuintafel

Een tuintafel met een blad van een aantal houtsoorten geeft een mooie en unieke uitstraling. De tafel is ook nog eens in meerdere formaten te krijgen.

Huistafels | Blogs De top 10 trendy tuintafels .4

5 Ovale tuintafel

Nog altijd één van de populairste soorten op de markt is de ovale tuintafel. Kies voor een model van aluminium voor meer stevigheid en gebruiksgemak.

6 Ronde tuintafel

Een ronde tuintafel doet het ook altijd goed. Fabrikanten komen dan ook iedere keer weer met vernieuwende modellen in deze vorm. Ook met bijpassende tuinstoelen te krijgen.

Huistafels | Blogs De top 10 trendy tuintafels .3

7 Tuintafel met wickerdraad

De tuintafel met wickerdraad is goed bruikbaar onder alle weersomstandigheden. Zeker wanneer dit gecombineerd wordt met een aluminium frame. Zowel in groot als kleiner formaat te krijgen.

8 Tuintafel van teakhout

Teakhout is een tijdloze optie als het om de tuintafel gaat. De tafel is gemaakt van duurzame materialen, dus past ook nog eens beter bij deze tijd.

Huistafels | Blogs De top 10 trendy tuintafels

9 Onderhoudsvrije tuintafel

Wie kiest voor de tuintafel van duurzame materialen, kan er zeker van zijn dat deze weinig of geen onderhoud vergt. Dit maakt het wel zo gemakkelijk om de tafel buiten te laten staan.

10 Tuintafel voor buitenleven

Een grote tuintafel van aluminium met een keramisch blad is perfect voor mensen die van het echte buitenleven houden.

Huistafels | Blogs De top 10 trendy tuintafels .2
Scroll naar top