Genieten in je huis!

Bureau Tafels

Huistafels | Bureau Tafels

Creëer direct een andere sfeer!

met thuis werken heb je een goede bureautafel nodig

Iedereen is het er inmiddels wel over eens: Er is niets lekkerder dan overdag tijdens een heerlijke zonnige dag thuiswerken zodat je daarna lekker snel kunt nagenieten in de tuin zonder uren lang in files te staan. Lekker vroeg de vuurtafel aansteken en met een koud drankje lekker ontspannend tot rust komen. Wat daar natuurlijk wel voor nodig is, is een rustige werkplek met een  goede Bureautafel in huis. Op Huistafels.nl vind je handige tips voor ergonomisch verantwoordelijke Bureautafels voor in de kamer of in de slaapkamer.

EEN verantwoordelijke werkplek met een goede zithouding

Er is natuurlijk heel veel keuze wanneer je zoekt naar werkplekken met Bureautafels. Denk bijvoorbeeld aan materiaal, kleur, prijs, grootte en modellen. Bij veel thuiswerken zijn bijvoorbeeld de Zit-Sta modellen erg handig om je houding wat af te wisselen. Een belangrijke factor bij thuiswerken is dat de zithouding goed is. Daarnaast is het belangrijk om er goed op te letten dat een Bureautafel niet alleen mooi is, maar bovenal ook comfortabel en praktisch. Het is belangrijk dat je genoeg been ruimte hebt om te werken aan de Bureautafel, en dat er voldoende licht is in de kamer. De afmetingen van de Bureautafel moeten ook goed passen bij de plek waar je hem graag neer wilt zetten. Naast een verantwoordelijke en werkbare Bureautafel, is het ook wel leuk wanneer het materiaal van de Bureautafel in de kamer past bij de rest van het interieur, de kleuren en de uitstraling.

Huistafels | Bureau Tafels .2

EEN thuiswerkplek IN DE SLAAPKAMER

Niet alleen tijdens het slapen kun je een slaapkamer goed gebruiken, maar het is ook een heerlijke rustige werkplek om overdag je werk te kunnen doen. Vooral met een druk gezin is de slaapkamer de perfecte thuiswerkplek indien je geen losse werkkamer hebt.  Zorg er dan wel voor dat je de Bureautafel op een goede plaats in de slaapkamer plaatst, zodat je ‘s avonds nog voldoende ruimte hebt in de slaapkamer om te bewegen . Een inklapbare Bureautafel kan natuurlijk ook heel goed in een slaapkamer. Dan schuif je je Bureautafel in de avond gewoon aan de kant of klap hem op, en voor je het weet kun je weer heerlijk ontspannend slapen in je slaapkamer.

Genieten in je huis!

Bureau Tafels

Huistafels | Bureau Tafels .3
Scroll naar top