Genieten in je huis!

Bijzettafels

Huistafels | Bijzettafels

Creëer direct een andere sfeer!

BIJZETTAFELS: ALTIJD HANDIG OM TE HEBBEN

Iedereen kent ze wel: de Bijzettafels. Waarschijnlijk heeft iedereen die je kent er een in huis. Het is namelijk ook heel handig en fijn om te hebben. Vaak zijn ze tafels klein en laag en daardoor passen ze overal tussen. Je kunt ze echt kopen in allerlei verschillende maten, kleuren en materialen. Sommige hebben een blad en sommige hebben extra laatjes. Het is handig als ze van harder materiaal zijn, zoals hout of metaal. Hierdoor gaan ze langer mee. Omdat er zoveel keuze is wat betreft Bijzettafels, is er altijd een te vinden die in jouw huis en bij je inrichting past. Je kunt de kleuren matchen en de grootte zelf bepalen.

VERSCHILLENDE PLEKKEN VOOR EEN BIJZETTAFEL

Bijzettafels kun je in vrijwel elke kamer in je huis neerzetten: slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer. In de slaapkamer kun je de tafel als nachtkastje gebruiken om je telefoon en leuke kaarsen of een lamp op te zetten. In de keuken kun je er een leuke koffie- en theehoek van maken. Je kunt hierop ook ingrediënten neerleggen als je aan het koken of bakken bent. In de badkamer kun je er handdoeken of leuke kaarsen op zetten naast je bad of douche. In de woonkamer kun je het tafeltje plaatsen naast je bank en hier leuke decoratie of verlichting op zetten. Meestal worden Bijzettafels in de woon- en slaapkamer gebruikt, maar ze kunnen dus overal worden geplaatst. Het maakt een kamer meteen gezelliger.

Huistafels | Bijzettafels .2

WAT KUN JE MET EEN BIJZETTAFEL DOEN?

Bijzettafels zijn vaak aan de kleine kant en dit komt omdat mensen ze vaak gebruiken om kleinere spullen op te leggen zoals dus een telefoon, boek of afstandsbediening. Op de tafeltjes worden ook vaak planten, lampen of kaarsen geplaatst. Door zijn maat past de tafel in vrijwel elke kamer en wordt het meteen de eyecatcher van de kamer. Je kunt de tafel aankleden met leuke, gezellige kaarsen of een leuk kunstwerk. Dit maakt de kamer meteen gezelliger en hipper.

Bekijks ons assortiment voor een ruime keuze aan Bijzettafels. We hebben voor iedereen iets en ze zullen stuk voor stuk prachtig staan in elke kamer.

Genieten in je huis!

Bijzettafels

Huistafels | Bijzettafels .3
Scroll naar top