Genieten in je huis!

Bijzet dienbladen

Huistafels | Bijzet Dienbladen

Creëer direct een andere stijl!

Wat is een bijzettafel dienblad

Zoals de naam Bijzet Dienblad al doet vermoeden, is dit een Dienblad dat je als bijzettafel gebruikt. De tafel bestaat uit een onderstel, met daarbovenop een Dienblad. Deze unieke tafels zijn multifunctioneel en staan prachtig in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en zelfs de hal. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in trendy materialen en veel verschillende kleuren. 

Wat deze tafeltjes nou zo bijzonder maakt, is dat het Dienblad afneembaar is. Dat betekent dat je er makkelijk wat hapjes of drankjes mee kunt serveren. Of een heerlijk stukje taart bij een kopje koffie of thee. Ben je uitgekeken op je Bijzettafel Dienblad? Geen probleem. Je kunt simpelweg het Dienblad vervangen om een hele andere look te krijgen voor de tafel. Je aankoop kan dus je hele leven lang mee.

Een bijzettafel dienblad voor al jouw accessoires

Een Bijzettafel is niet alleen handig in je woonkamer naast een bank of fauteuil. Om wat drinken op te zetten, of de afstandsbediening op te leggen. Je kunt er ook decoratieve dingetjes op zetten. Veel mensen zetten bijvoorbeeld fotolijstjes op hun Bijzettafel Dienblad met foto’s van dierbaren en familie. Een mooie plant met overhangende groene bladeren misstaat ook niet op zo een leuk klein tafeltje. Ben je in een romantische bui? Zet er eens wat grote gekleurde kaarsen op.

Een Bijzettafel Dienblad is niet alleen handig in de woonkamer. Deze multifunctionele Bijzettafel kun je ook heel goed gebruiken op andere plekken in je woning. Wat dacht je van de slaapkamer? Handig voor een ontbijtje op bed of om je nachtlampje op te zetten. In de badkamer is kun je de deze tafel gebruiken om je parfum flesjes op te zetten, of je beauty producten. Zelfs in de hal staat deze alleskunner leuk. 

Huistafels | Bijzet Dienbladen .2

Materialen bijzettafel dienblad

Zodra je gaat rondneuzen voor een Bijzettafel Dienblad, dan zie je al snel dat er ontzettend veel keuze is. Er zijn tafels in hout, metaal en kunststof. Vaak zijn de Bijzettafels gemaakt van een combinatie van materialen. Bijvoorbeeld een strak metalen onderstel met een klassiek houten dienblad. Als je al veel hout in jouw interieur hebt, dan is een Bijzettafel Dienblad van metaal in een opvallende kleur, of vorm, een echte blikvanger.  

Mocht jij een licht interieur hebben met veel wit en zachte tinten, dan is een Bijzettafel met naturel houten dienblad prachtig. Zachte kleuren en natuurlijke materialen vullen elkaar perfect aan. Heerlijk rustgevend. Wil je toch wat meer accent leggen in je interieur? Kies dan voor een donkerder houtsoort. Wij hebben voor iedere smaak wat in ons ruime en steeds wisselende assortiment.

Een bijzettafel dienblad is multifunctioneel

Je kunt dit type Bijzettafel op veel verschillende manieren gebruiken. Natuurlijk als tafel in de woonkamer, naast of achter je bankstel. Maar omdat het dienblad los zit, kun je deze ook gebruiken om eten en drinken te serveren als je visite hebt. Handig met verjaardagen of als je vrienden te eten hebt. Als je een Bijzettafel Dienblad koopt, krijg je dus twee voor de prijs van één. 

Je kunt deze praktische Bijzettafels ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt er planten of decoratieve accessoires op zetten. Dat maakt je woning extra gezellig. Of je kunt het gebruiken als verzamelplek voor sleutels en kleingeld. Dan raak je nooit meer iets kwijt. In woonmagazines zie je ook vaak dat designers het Dienblad als fruitmand gebruiken. Wat je er ook mee doet, het is altijd een aanwinst voor jouw interieur. 

Genieten in je huis!

Bijzet dienbladen

Huistafels | Bijzet Dienbladen .3
Scroll naar top